Crema de branza de vaci cu morcovi si mere
Crema de branza de vaci cu morcovi, mar, miere de albine si smantana, decorata cu felii de piersici. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Friptura la tava
Friptura la tava, cu sos de vin, rosii, marar si usturoi.
Ingrediente
- 1/2 kg pulpa de porc sau vrabioare de vita;
- 2-3 catei de usturoi;
- 2-3 rosii;
- 250 ml de vin alb;
- 200 ml de ulei;
- 1 legatura de marar;
- sare si piper, condimente dupa gust.
Mod de Preparare Friptura la tava
- carnea se taie in felii potrivite si se aseaza intr-o tava;
- rosiile se curata de coaja si se taie marunt, usturoiul feliute, iar mararul se toaca fin;
- din ulei, vin, rosii, usturoi, marar si condimente se face un sos, care se toarna peste carne, astfel incat sa fie in intregime acoperita;
- se da la cuptor, la foc mic, si se tine pana se fragezeste bine carnea.
Mod de servire
Se serveste cu piure de cartofi si salata de varza murata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.