Miel la tava
Aceasta specialitate se recomanda a fi prezenta in toate meniurile de Pasti de pe ale noastre meleaguri, nu doar in Muntenia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pogacele cu jumari ca la Bocsa
Ideale pentru ocaziile cand avem musafiri, dar si pentru o gustare rapida, pogacelele cu jumari sunt usor de preparat si au un gust irezistibil.
Ingrediente
- 400 g de faina;
- 400 g de jumari macinate;
- 1 ou;
- 50 g de margarina;
- 1 lingura de smantana;
- 1 lingurita de zahar;
- 25 g de drojdie;
- 100 ml de lapte;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pogacele cu jumari ca la Bocsa
- drojdia se amesteca cu laptele caldut si cu zaharul, lasandu-se la dospit 15 minute;
- cand a crescut, se amesteca cu faina, jumarile macinate (trecute prin masina de tocat), smantana, margarina, sare si piper dupa gust, iar aluatul obtinut se framanta bine;
- se intinde apoi o foaie de 1/2 cm grosime, din care se taie rondele, cu ajutorul unui pahar intors;
- pogacelele obtinute se ung cu ou batut, se aseaza intr-o tava si se coc la foc potrivit, timp de 20 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.