Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciorba musceleana cu lapte batut
Ciorba din cartofi, morcovi, mazare, fasole verde si rosii, cu lapte batut si presarata cu verdeata.
Ingrediente
- 200 g de cartofi;
- 200 g de mazare;
- 100 g de morcovi;
- 200 g de rosii;
- 200 g de fasole verde;
- 200 g de ceapa;
- 100 g de patrunjel (radacina);
- 20 g de marar;
- 20 g de frunze de patrunjel;
- 1 l de lapte batut;
- 30 g de sare;
- 2 g de piper
Mod de Preparare Ciorba musceleana cu lapte batut
- cartofii se taie cubulete, zarzavatul si ceapa fideluta, fasolea verde se rupe in bucati, iar rosiile se dau prin razatoare;
- zarzavatul si ceapa se pun la fiert intr-un litru de apa rece cu sare;
- se adauga boabele de mazare si fasolea verde;
- dupa 15 minute, se pun rosiile, cartofii, laptele batut, sarea si piperul;
- cand cartofii sunt moi, ciorba este gata; se serveste cu verdeata tocata deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.