Pateu ardelenesc de ficat
Pateu din ficat, carne si organe de porc, cu ciuperci, vin si rom. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Placinta cu legume
Placinta cu legume si telemea.
Ingrediente
- 200 g de mazare;
- 2-3 dovlecei mici;
- 2 ardei grasi;
- 2-3 morcovi;
- 1-2 legaturi de ceapa verde;
- 3 oua;
- 200 g de faina;
- 1/2 l de lapte;
- 2 1/2 linguri de unt;
- 2 linguri de pesmet;
- 300 g de branza telemea;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Placinta cu legume
- legumele se curata, se spala si se taie cat mai marunt posibil;
- branza se rade pe razatoarea mare;
- ouale se bat bine, se amesteca cu laptele, sarea si piperul, apoi se adauga faina putin cate putin (in ploaie); amestecul se lasa cca. 15 minute sa se odihneasca;
- se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu faina;
- se toarna jumatate din aluat, se pun legumele tocate, mazarea si branza rasa;
- se uniformizeaza deasupra si se toarna restul de aluat;
- placinta se coace apoi in cuptorul incins cca. 20-30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.