
Chiftelute de icre
Icrele sunt bune si in ciorba sau prajite, insa nu sunt de ocolit sub forma de chiftele. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Rosii umplute cu piure de broccoli
Rosii umplute cu piure de broccoli, imbogatit cu usturoi, telemea si nucsoara.
Ingrediente
- 1 capatana de broccoli (400-500 g);
- 200 g de telemea de vaca;
- 8 rosii mari;
- 1-2 catei de usturoi;
- 2 ardei grasi (de culori diferite);
- 1 ou;
- 2-3 masline;
- 2-3 frunze de salata verde;
- cateva fire de patrunjel;
- nucsoara;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rosii umplute cu piure de broccoli
- capatana de broccoli se fierbe in apa cu sare timp de 15 minute, apoi se paseaza piure;
- usturoiul se curata si se piseaza, iar branza se da prin razatoare, apoi ambele se amesteca cu piureul de broccoli, adaugandu-se sare, piper si nucsoara dupa gust;
- rosiile se spala, se sterg si se scobesc de miez, dupa care se aseaza pe un suport, cu gura in jos, ca sa se scurga bine;
- se umplu cu piureul de broccoli si se orneaza cu salata verde, ardei, masline, albus de ou fiert si patrunjel;
- se tin la frigider timp de 30 de minute inainte de a fi servite.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.