Ghiudem
Specific dobrogean, ghiudemul se prepara din carne de vita si de mistret, cu slanina si condimente. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rosii umplute cu piure de broccoli
Rosii umplute cu piure de broccoli, imbogatit cu usturoi, telemea si nucsoara.
Ingrediente
- 1 capatana de broccoli (400-500 g);
- 200 g de telemea de vaca;
- 8 rosii mari;
- 1-2 catei de usturoi;
- 2 ardei grasi (de culori diferite);
- 1 ou;
- 2-3 masline;
- 2-3 frunze de salata verde;
- cateva fire de patrunjel;
- nucsoara;
- sare si piper.
Mod de Preparare Rosii umplute cu piure de broccoli
- capatana de broccoli se fierbe in apa cu sare timp de 15 minute, apoi se paseaza piure;
- usturoiul se curata si se piseaza, iar branza se da prin razatoare, apoi ambele se amesteca cu piureul de broccoli, adaugandu-se sare, piper si nucsoara dupa gust;
- rosiile se spala, se sterg si se scobesc de miez, dupa care se aseaza pe un suport, cu gura in jos, ca sa se scurga bine;
- se umplu cu piureul de broccoli si se orneaza cu salata verde, ardei, masline, albus de ou fiert si patrunjel;
- se tin la frigider timp de 30 de minute inainte de a fi servite.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.