Mamaliga de cartofi
Se spune ca gospodinele din Bucovina sunt experte in mamaliguta, iar daca o tanara nu stie sa faca mamaliga cum trebuie se considera ca nu-i inca buna de maritat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Piscot cu capsune si bezea
Piscot cu capsune si bezea.
Ingrediente
- 1/2 kg de capsune;
- 9 oua;
- 300 g de zahar;
- 100 g de faina;
- 100 g de gem de capsune;
- 1 varf de cutit de bicarbonat.
Mod de Preparare Piscot cu capsune si bezea
- pentru blat, se bat 5 albusuri spuma, adaugand 100 g de zahar (cate o lingurita) si batand continuu;
- cand se obtine o spuma tare, se adauga si galbenusurile, amestecand; se presara apoi faina si bicarbonatul si se omogenizeaza compozitia, care se toarna intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si se coace la foc potrivit;
- dupa ce blatul se raceste, se intinde peste el un strat subtire de gem de capsune si jumatati de fructe;
- se bat 4 albusuri cu 200 g de zahar, iar spuma obtinuta se intinde peste capsune si se mai da prajitura la cuptor, pana se rumeneste spuma.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.