7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Salata de ciuperci

Salata de ciuperci

Salata de ciuperci specific dobrogeana se poate asorta si cu o maioneza clasica sau poate fi amestecata cu marar tocat, o lingura de smantana, piper, zeama de lamaie, cativa catei de usturoi pisati. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pilaf in aluat

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-10
9.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pilaf in aluat

Un preparat inedit - pilaf in aluat, copt ca o turta in cuptor.

Ingrediente

  • 500-600 g de carne de pasare (cu os);
  • 1 ceapa;
  • 300-400 g de zarzavat de supa;
  • 250 g de orez;
  • 200 g de faina;
  • 100 ml de ulei;
  • 25-50 g de unt;
  • piper boabe si macinat;
  • sare.

Mod de Preparare Pilaf in aluat

  • carnea se taie in bucati si se pune la fiert impreuna cu zarzavatul, ceapa, piperul boabe si sare;
  • din faina, ulei si un praf de sare se prepara un aluat, care se da la rece;
  • cand carnea este bine fiarta, se scoate din supa, se curata de pe oase si se pune deoparte;
  • supa se strecoara, in ea se pune orezul si se da la fiert;
  • dupa ce orezul s-a umflat si s-a inmuiat, se adauga carnea, putin piper macinat si untul;
  • aluatul preparat se intinde intr-o tava (de preferinte rotunda) unsa si presarata cu faina, astfel incat marginile sa fie suficiente pentru a imbraca pilaful turnat si asezat uniform;
  • dupa ce capatele foii se impaturesc deasupra, se introduce tava la cuptor.

+ adauga comentariu pentru Pilaf in aluat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania