Ciorba de gulii cu perisoare
Ciorba de gulii cu perisoare, inmiresmata cu marar verde si cimbru. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pilaf de gaina
Mancare cu carne de pasare, gustoasa si satioasa.
Ingrediente
- 1 gaina;
- 1 ceapa;
- 1 morcov mare;
- 1 pastarnac;
- 1 telina mica;
- 1 cana de orez;
- 3 linguri de unt;
- sare, piper boabe.
Mod de Preparare Pilaf de gaina
- gaina se taie bucati si se pune la fiert, in apa rece, cu sare;
- dupa ce s-a format spuma, se adauga zarzavatul, intreg, si piperul boabe;
- cand carnea e aproape fiarta, se caleste orezul in unt, iar cand e rumenit usor se stinge cu 3 cani de zeama la o cana de orez si se lasa sa fiarba, pe foc mic, pana infloreste;
- apoi se adauga carnea si se da la cuptor, un sfert de ora, sa se rumeneasca.
Mod de servire
Se serveste cu salata de castraveti murati si un vin sec.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.