Snitel ca la Beius
Carne de vitel trasa in faina si prajita, apoi data la cuptor cu sos de ceapa, telina si bulion. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Papricas ardelenesc de pui
Papricasul ardelenesc de pui cu smantana si patrunjel verde se fierbe domol la cuptor si se mananca incetisor, ca sa iti priasca.
Ingrediente
- 1 pui;
- 1 legatura de patrunjel;
- 250 g de smantana;
- 1 ceapa;
- 1 lingura de faina;
- 1 lingura de untura (sau ulei);
- boia, sare, piper.
Mod de Preparare Papricas ardelenesc de pui
- puiul se taie in bucati si se spala;
- patrunjelul se toaca;
- ceapa se taie si se pune la prajit in untura (sau ulei), iar cand devine albicioasa se presara boia si jumatate din patrunjelul tocat;
- se adauga puiul si se lasa sa se inabuse sub capac aproximativ 20 de minute; se toarna apa fierbinte peste carne, cat sa o acopere, se sareaza si se pipereaza;
- cand e fiarta carnea, se face un sos din faina cu apa si se toarna peste carne, apoi se mai lasa sa dea in doua-trei clocote;
- inainte de a se lua de pe foc, se toarna smantana si se presara restul de patrunjel, amestecandu-se usor.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliguta calda si branza proaspata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Foarte bun acest fel de mancare... Te lingi pe degete la propriu :) Felicitari celor ce s-au gandit sa introduca si aceasta sectiune in cadrul site-ului pentru ca este foarte utila si foarte "delicioasa"