Salata de varza acra cu mere si morcovi
O salata gustoasa si usor de preparat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pilaf cu hribi
Pilaf cu hribi, ca in Bucovina.
Ingrediente
- 300 g de hribi proaspeti;
- 200 g de orez;
- 1 ceapa;
- 60 ml ulei;
- 1 legatura de marar;
- sare si piper.
Mod de Preparare Pilaf cu hribi
- hribii se spala si se pun la fiert in apa rece cu sare, dupa care se scot, se scurg si se taie in feliute;
- orezul se alege, se spala si se lasa la scurs;
- ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in ulei; cand devine sticloasa, se adauga orezul, apoi se lasa 5 minute pe foc mic, amestecand mereu, sa nu se arda;
- se adauga hribii, se stinge cu zeama din cea in care au fiert acestia, se amesteca bine si se presara sare si piper;
- se ia de pe foc si se da la cuptor, unde se lasa pana cand se inmoaie orezul, iar zeama scade aproape de tot;
- se serveste dupa ce s-a racit, cu marar tocat presarat deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.