7,297 oferte
3,178 obiective

Pilaf cu hribi

Reteta adaugata de catre larisa in data de 2016-02-29
9.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pilaf cu hribi

Pilaf cu hribi, ca in Bucovina.

Ingrediente

  • 300 g de hribi proaspeti;
  • 200 g de orez;
  • 1 ceapa;
  • 60 ml ulei;
  • 1 legatura de marar;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pilaf cu hribi

  • hribii se spala si se pun la fiert in apa rece cu sare, dupa care se scot, se scurg si se taie in feliute;
  • orezul se alege, se spala si se lasa la scurs;
  • ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in ulei; cand devine sticloasa, se adauga orezul, apoi se lasa 5 minute pe foc mic, amestecand mereu, sa nu se arda;
  • se adauga hribii, se stinge cu zeama din cea in care au fiert acestia, se amesteca bine si se presara sare si piper;
  • se ia de pe foc si se da la cuptor, unde se lasa pana cand se inmoaie orezul, iar zeama scade aproape de tot;
  • se serveste dupa ce s-a racit, cu marar tocat presarat deasupra.

+ adauga comentariu pentru Pilaf cu hribi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania