Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Muschi de vita cu sos de branza
Muschi de vita cu ciuperci, in sos de branza si coniac.
Ingrediente
- 400 g de muschi de vita;
- 100 g de ciuperci felii din conserva;
- 100 g de branza cu mucegai;
- 1 ceapa rosie;
- 1 catel de usturoi;
- 150 ml de smantana indulcita pentru frisca;
- 2 linguri de unt;
- 2 linguri de coniac;
- sare si piper.
Mod de Preparare Muschi de vita cu sos de branza
- carnea se portioneaza in 6 felii, care se bat cu ciocanul pentru snitele si se presara cu sare si piper dupa gust, apoi se inabuse cu o lingura de unt topit si putina apa, intorcandu-se pe ambele parti;
- dupa aceea, se scoate carnea din vas, se adauga untul ramas si se inabuse pentru 2-3 minute ceapa si usturoiul taiate marunt, impreuna cu ciupercile scurse;
- cand legumele s-au inmuiat, se adauga carnea si coniacul diluat cu putina apa, lasand sa fiarba acoperit pana cand se inmoaie carnea;
- dupa ce este fiarta, aceasta se scoate si in sos se incorporeaza smantana si branza, amestecand energic; sosul se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Mod de servire
Se serveste cald.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.