Ostropel cu piept de pui
Ostropel de piept de pui, cu ceapa, usturoi, bulion si vin alb. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de loboda ca-n Ardeal
Ciorba de loboda, dreasa cu ou si smantana si presarata cu tarhon si patrunjel verde.
Ingrediente
- 8 legaturi de loboda;
- 1 morcov;
- 1 telina;
- 1 ceapa;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 2 l de supa;
- 2 linguri de orez;
- 2 linguri de faina;
- 3 oua;
- 6 linguri de smantana;
- 2 linguri de otet;
- 4 linguri de ulei;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de tarhon;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba de loboda ca-n Ardeal
- radacinoasele si verdeturile se curata si se spala; morcovul, telina si ceapa se taie marunt si se inabusa in oala pentru ciorba, in ulei si putina apa;
- se stinge cu supa fierbinte si se continua fierberea la foc mic, timp de 10 minute, dupa care se adauga loboda si ceapa verde taiate, precum si orezul, ales si spalat in mai multe ape in prealabil;
- galbenusurile se bat cu faina, smantana, putina sare si 2-3 linguri de ciorba racita;
- dupa ce verdeata a fiert timp de 10 minute, se reduce intensitatea focului si se drege ciorba cu amestecul de galbenusuri; se sareaza si condimenteaza dupa gust, se toarna otetul si se ia vasul de pe foc;
- se presara tarhonul si patrunjelul tocate marunt si se acopera vasul cu un capac.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.