7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Maiuri de gasca cu cerc de orez impregiur

Maiuri de gasca cu cerc de orez impregiur

Sa iei maiuri de gasca, le speli, le sarezi, le pui in tingire; supt maiuri pui noua sau zece felii de ceapa si morcovi roate taiati; impanezi maiurile cu cuisoare, apoi pui jumatate litra smantana, o ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ciorba de loboda ca-n Ardeal

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-03-27
9.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de loboda ca-n Ardeal

Ciorba de loboda, dreasa cu ou si smantana si presarata cu tarhon si patrunjel verde.

Ingrediente

  • 8 legaturi de loboda;
  • 1 morcov;
  • 1 telina;
  • 1 ceapa;
  • 1 legatura de ceapa verde;
  • 2 l de supa;
  • 2 linguri de orez;
  • 2 linguri de faina;
  • 3 oua;
  • 6 linguri de smantana;
  • 2 linguri de otet;
  • 4 linguri de ulei;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 legatura de tarhon;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ciorba de loboda ca-n Ardeal

  • radacinoasele si verdeturile se curata si se spala; morcovul, telina si ceapa se taie marunt si se inabusa in oala pentru ciorba, in ulei si putina apa;
  • se stinge cu supa fierbinte si se continua fierberea la foc mic, timp de 10 minute, dupa care se adauga loboda si ceapa verde taiate, precum si orezul, ales si spalat in mai multe ape in prealabil;
  • galbenusurile se bat cu faina, smantana, putina sare si 2-3 linguri de ciorba racita;
  • dupa ce verdeata a fiert timp de 10 minute, se reduce intensitatea focului si se drege ciorba cu amestecul de galbenusuri; se sareaza si condimenteaza dupa gust, se toarna otetul si se ia vasul de pe foc;
  • se presara tarhonul si patrunjelul tocate marunt si se acopera vasul cu un capac.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de loboda ca-n Ardeal COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania