7,297 oferte
3,178 obiective

Peste cu bere

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-09
8.3/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Peste cu bere

Un delicios preparat - peste cu ceapa, lamaie si dafin, fiert in bere.

Ingrediente

  • 4 pesti (pastrav sau macrou);
  • 4 lamai;
  • 4 cepe;
  • 70 g de faina;
  • 2 foi de dafin;
  • 1/2 l de bere;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Peste cu bere

  • pestii se curata, se spala cu apa si cu zeama de la jumatate de lamaie, se usuca, se presara cu sare si piper, apoi se dau prin faina;
  • ceapa si lamaile ramase se taie rondele, iar frunzele de dafin se rup in bucatele;
  • pestii se aseaza intr-o tava, se inconjoara cu rondele de ceapa, iar feliile de lamaie se pun deasupra;
  • se stropesc apoi cu ulei si se toarna bere cat sa ii acopere, presarandu-se si dafinul;
  • vasul se inchide cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute;
  • dupa aceea, se scoate folia de aluminiu si se mai lasa tava inca 10 minute, ca sa se rumeneasca pestii.

+ adauga comentariu pentru Peste cu bere COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania