Jambon de porc cu iahnie de fasole
Binecunoscuta iahnie de fasole cu jambon de porc, mancare apreciata in toate regiunile tarii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Peste cu bere
Un delicios preparat - peste cu ceapa, lamaie si dafin, fiert in bere.
Ingrediente
- 4 pesti (pastrav sau macrou);
- 4 lamai;
- 4 cepe;
- 70 g de faina;
- 2 foi de dafin;
- 1/2 l de bere;
- sare si piper.
Mod de Preparare Peste cu bere
- pestii se curata, se spala cu apa si cu zeama de la jumatate de lamaie, se usuca, se presara cu sare si piper, apoi se dau prin faina;
- ceapa si lamaile ramase se taie rondele, iar frunzele de dafin se rup in bucatele;
- pestii se aseaza intr-o tava, se inconjoara cu rondele de ceapa, iar feliile de lamaie se pun deasupra;
- se stropesc apoi cu ulei si se toarna bere cat sa ii acopere, presarandu-se si dafinul;
- vasul se inchide cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute;
- dupa aceea, se scoate folia de aluminiu si se mai lasa tava inca 10 minute, ca sa se rumeneasca pestii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.