Ciorba de macris
Dreasa cu smantana, cioba de macris este delicioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Musaca de morcovi
O mancare speciala, musacaua de morcovi cu carne de vita e perfecta pentru zilele cand vreti sa le faceti o surpriza celor dragi.
Ingrediente
- 3, 5 kg de morcovi;
- 500 g de carne de vita;
- 150 g de ceapa;
- 100 g de faina;
- 300 g de zahar;
- 3 oua;
- 150 ml de ulei;
- 3 legaturi de verdeata;
- 50 g de sare;
- 15 g de piper.
Mod de Preparare Musaca de morcovi
- ceapa se taie si se prajeste;
- verdeata se toaca;
- carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu verdeata, ceapa prajita, piper, sare si un ou; amestecul se prajeste;
- morcovii se taie felii rotunde si se prajesc, separat, in ulei incins;
- se aseaza intr-o cratita cate un rand de morcovi si de carne, succesiv, pana se termina intreaga cantitate; deasupra trebuie sa ramana un rand de morcovi;
- din zahar se prepara un sos caramel si se toarna deasupra;
- se da la cuptor si cand e gata, se serveste cald.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.