Galuste de mamaliga cu ciuperci
Galuste de mamaliga umplute cu sos de ciuperci preparat cu vin alb. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Peste ca la Focsani
Crap cu rosii, cartofi, fasole verde, mazare si cimbru, la cuptor.
Ingrediente
- 1 crap de 1 kg;
- 500 g de rosii;
- 500 g de cartofi;
- 100 g de fasole verde;
- 100 g de mazare verde;
- 150 ml de ulei;
- cimbru;
- sare si piper.
Mod de Preparare Peste ca la Focsani
- rosiile se oparesc, se decojesc si se taie felii, cartofii se curata si se taie in sferturi, iar fasolea verde in doua;
- mazarea si fasolea se oparesc in apa clocotita cu sare, timp de 5 minute;
- pestele se curata, se spala, se presara cu sare si cu cimbru si se aseaza intr-o tava cu ulei;
- se pun de jur-imprejur legumele, se potriveste de sare si piper si se da la cuptor pentru 35-40 de minute;
- din cand in cand, se mai stropeste pestele cu zeama care se formeaza in tava.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.