7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Bors moldovenesc de gaina

Bors moldovenesc de gaina

Borsul (ciorba) de gaina este o bijuterie a gastronomiei moldovenesti, alegerea unei pasari de ferma taraneasca va asigura desavarsirea acestei retete, la care se ada ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Perisoare cu smantana si marar

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-03-15
9.3/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Perisoare cu smantana si marar

Acest preparat face parte dintre mancarurile bune si lejere din zona Moldovei.

Ingrediente

  • 500 g carne slaba de vitel;
  • 300 g miez de paine alba;
  • 2 oua;
  • 3 legaturi de marar;
  • faina;
  • 100 g de unt;
  • 500 g de carna slaba de porc;
  • 1 ceapa;
  • 100 ml de lapte;
  • sare si piper;
  • 800 ml de smantana;
  • 2 linguri de praf de ciuperci uscate.

Mod de Preparare Perisoare cu smantana si marar

  • se toaca carnea;
  • se inmoaie painea in lapte, se scurge, se stoarce;
  • se toaca foarte marunt ceapa, se inmoaie in unt, la foc mic;
  • se bat ouale;
  • se toaca marunt mararul;
  • se adauga la carnea tocata, painea, ceapa, ouale, o treime din marar, sare si piper;
  • se amesteca faina si alta treime din marar intr-o farfurie;
  • perisoare de marimea unei nuci se dau prin faina si apoi se prajesc in unt pana se rumenesc usor si se-ntaresc; scurse de grasime se potrivesc intr-un vas, o cratita sau o oala larga si joasa de lut;
  • se freaca smantana cu doua linguri de faina, marar si praful de ciuperci si se toarna peste perisoarele astfel aranjate;
  • se pune vasul acoperit la cuptor sa fiarba molcom la foc mic, pana cand scade mai mult de jumatate.

Mod de servire

Se servesc cu mamaliga sau simple.

+ adauga comentariu pentru Perisoare cu smantana si marar COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania