Crap pescaresc
Crap pregatit la cuptor, cu sos de vin si bulion si condimentat cu cimbru si usturoi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pateu de casa ca la Mehedinti
Pateu din ficatei de pui, cu miere, usturoi si marar.
Ingrediente
- 250-300 g de ficatei de pui;
- 1-2 lingurite de miere;
- 2-3 catei de usturoi;
- 1 lingura de ulei de masline;
- marar verde sau uscat;
- sare.
Mod de Preparare Pateu de casa ca la Mehedinti
- ficateii se fierb foarte bine in apa cu sare, apoi apa se scurge si ficateii se paseaza (cu blender-ul sau masina de tocat) pana se obtine o pasta;
- aceasta se freaca cu mixerul, adaugandu-se uleiul de masline, pana devine moale;
- se adauga mierea, usturoiul maruntit foarte bine si mararul, apoi se condimenteaza dupa gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.