Friptura craioveana de vita
Friptura de vita cu ciuperci si rosii, fiarta in vin si servita cu smantana si patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pateu ardelenesc de ficat
Pateu din ficat, carne si organe de porc, cu ciuperci, vin si rom.
Ingrediente
- 600 g de ficat de porc;
- 150 g de slanina;
- 150 g de carne de porc;
- 150 g de creier;
- 40 g de ciuperci;
- 2 oua;
- 20 ml de vin;
- 20 ml de rom;
- 30 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Pateu ardelenesc de ficat
- ficatul, slanina, creierul si carnea de porc se curata, se spala si se fierb separat (fiecare in alt vas) in apa cu sare;
- se trec apoi prin masina de tocat cu sita fina;
- ciupercile se spala, se taie felioare, se fierb si se trec prin sita;
- pasta de carne si organe se amesteca cu ciupercile, sarea, piperul, ouale, romul, vinul si zeama in care au fiert ciupercile.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.