Scrob de ou si cascaval afumat
Oua batute amestecate cu cascaval ras, prajite si rulate. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pastrav fiert in smantana
Pastrav fiert in smantana, un fel de mancare specific bucovinean.
Ingrediente
- 8 pastravi proaspeti de marime potrivita;
- 6 linguri de smantana grasa;
- marar proaspat.
Mod de Preparare Pastrav fiert in smantana
- pastravii se curata bine de solzi si de maruntaie, se spala si se freaca cu sare;
- se toarna smantana in tigaie si se tine la foc mic, iar la primul clocot se pun si pastravii; se fierb 10 minute pe o parte, apoi se intorc si se mai fierb inca 10 minute pe cealalta parte;
- la sfarsit, se presara deasupra mararul tocat marunt.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliga calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.