Rulouri cu crema de vanilie
Moi si aromate, rulourile cu crema de vanilie sunt pe placul tuturor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Zacusca de somn
Zacusca de peste cu legume si masline, fiarta in vin si bulion si condimentata cu dafin si cimbru.
Ingrediente
- 750 g de carne de somn fara cap;
- 200 g de morcovi;
- 100 g de ceapa;
- 200 g de arpagic;
- 350 g de castraveti;
- 100 ml de ulei;
- 80 g de bulion pasta;
- 80 g de masline;
- 50 ml de vin;
- 30 g de verdeata;
- 1 fir de cimbru;
- foi de dafin;
- 25 g de sare;
- 3 g de piper.
Mod de Preparare Zacusca de somn
- pestele se curata, se spala, se taie bucati, se prajeste in ulei, apoi se scoate pe un platou;
- in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, apoi se adauga si arpagicul, morcovii, castravetii si condimentele; se stinge cu vin si bulion si se adauga apa, cat este nevoie, lasandu-se sa fiarba timp de 30 de minute;
- se pun dupa aceea in compozitie maslinele desarate si pestele;
- se mai fierb toate cca. 10 minute, apoi se ia cratita de pe foc si se presara verdeata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.