Prune uscate cu orez
O combinatie simpla, dar interesanta, pentru cei care vor sa incerce ceva inedit. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Pastrav cu sos de unt si verdeata
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2013-12-26
2 voturi
din Descriere Pastrav cu sos de unt si verdeata
File de pastrav prajit, cu sos de unt, lamaie si verdeata.
Ingrediente
- 1 pastrav;
- 2 linguri de faina;
- 2 linguri de unt;
- 1 lamaie;
- o legatura de patrunjel;
- sare.
Mod de Preparare Pastrav cu sos de unt si verdeata
- pastravul se curata, se spala, se taie pe jumatate in lungime si se dezoseaza;
- se trec apoi bucatile de peste prin faina amestecata cu un praf de sare si se prajesc in ulei incins;
- cand sunt gata, se scot pe o farfurie si se acopera, ca sa ramana calde;
- in untul in care s-a prajit pestele, se adauga zeama de lamaie strecurata si patrunjelul tocat; sosul se fierbe timp de 2-3 minute si se toarna apoi peste pastravul prajit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.