Compot de visine
Racoros si acrisor, numai bun de servit vara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pastrama de oaie
Mancare valaha, de consumat toamna, cu un pahar de must.
Ingrediente
- carne de oaie tanara;
- sare grunjoasa;
- cimbru, rozmarin, busuioc, ienibahar;
- boia, piper.
Mod de Preparare Pastrama de oaie
- carnea se scurge bine de sange, se spala si se usuca putin;
- se freaca apoi bine cu cimbru si cu celalalte condimente;
- se cerne bine cu sare, se pune intr-un vas, de preferinta de lemn, si se tine in saramura pe care o lasa intre 2-4 zile (mai putin daca e frig), intorcandu-se de trei ori pe zi;
- se atarna in vant o zi, sa se usuce putin, dar nu mult, cat sa ramana frageda; se poate si afuma;
- se pastreaza rulata, sa tina un pic de zeama;
- se frige pe carbuni, la gratar.
Mod de servire
Se serveste cu mamaliga si ardei iute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.