
Supa crema de dovlecei
Gatita din legume proaspete si sanatoase, supa crema de dovlecei poate face parte cu succes din meniul copiilor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Pasare cu masline
Carnea de pasare cu masline, gatita in sos de legume si bulion, are nu doar un aspect deosebit, dar si un gust pe masura.
Ingrediente
- 750 g de carne de pasare;
- 100 ml de ulei;
- 100 g de ceapa;
- 100 g de morcovi;
- 50 g de albitura (radacina de patrunjel, pastranac, telina);
- 50 g de faina;
- 75 g de bulion;
- 50 ml de vin;
- 125 g de masline;
- 1 foaie de dafin;
- 10 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Pasare cu masline
- carnea se taie si se prajeste in jumatate din cantitatea de ulei, apoi bucatile se scot intr-un vas;
- ceapa si zarzavaturile se taie marunt si, impreuna cu faina, se prajesc in uleiul ramas, la care se adauga si restul de ulei; cand sunt gata prajite, se sting cu bulion si apa;
- se adauga foaia de dafin si piperul;
- dupa ce au fiert 30 de minute, se strecoara sosul peste carne si se mai fierb inca 20 de minute;
- maslinele se pun la desarat, se spala cu apa rece si se pun peste carne;
- se adauga apoi si vinul.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.