
Rulouri de sunca umplute cu legume
Rulouri de sunca umplute cu amestec de morcov, cartof, patrunjel si fasole verde, cu sos alb. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Supa crema de dovlecei
Gatita din legume proaspete si sanatoase, supa crema de dovlecei poate face parte cu succes din meniul copiilor.
Ingrediente
- 1-2 dovlecei;
- 1 rosie;
- 1 morcov;
- 1 ardei gras;
- 1 ceapa;
- 50 ml de lapte;
- 1 lingura de faina;
- 2 linguri de iaurt;
- 1 legatura de marar.
Mod de Preparare Supa crema de dovlecei
- morcovul, ardeiul gras, ceapa si rosia se curata si se fierb in 500 ml de apa;
- supa obtinuta se strecoara, apoi se adauga dovleceii curatati si se mai fierbe 30 de minute, dupa care dovleceii se paseaza;
- faina se desface in laptele rece si se toarna in supa, lasand sa mai fiarba cateva minute;
- la servire se adauga iaurtul si mararul verde tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.