Gutui umplute cu carne
Gutui umplute cu carne tocata, in sos de zahar caramelizat, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Papricas de porc cu ciuperci
O excelenta mancare cu carne de porc si ciuperci, putin condimentata cu boia si servita cu smantana.
Ingrediente
- 500 g de carne de porc;
- 400 g de ceapa;
- 100 g de untura;
- 25 g de bulion;
- 25 g de boia de ardei;
- 500 g de ciuperci;
- 50 g de faina;
- 100 g de smantana;
- 15 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Papricas de porc cu ciuperci
- carnea de porc se spala, se taie in bucati si se prajeste;
- ceapa se taie marunt si se prajeste in untura ramasa;
- dupa rumenire, se stinge cu boia, bulion si apa calda; sosul rezultat se fierbe;
- ciupercile se curata si se spala bine, apoi se pun in sos;
- se adauga carnea, sarea si piperul;
- cand este gata, se serveste cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.