Fleica nationala
Fleica de vita la gratar, asezonata cu salata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Caviar cu vinete
Specialitate recomandata in trecut de Casa Capsa, aceasta este asemanatoare cu salata de vinete.
Ingrediente
- 100 g de vinete;
- 100 g de icre negre tescuite;
- 50 g de untdelemn de masline;
- 1 lingurita de zeama de lamaie.
Mod de Preparare Caviar cu vinete
- se alege o vanata mica, bine coapta si se pune pe plita;
- odata patrunsa, se curata de pielita si de seminte, apoi se toaca marunt;
- se amesteca cu icrele, se toarna uleiul, putin cate putin, si zeama de lamaie;
- se da la rece;
- se ofera cu paine prajita de secara.
Mod de servire
Se serveste cu afinata tare.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.