
Caviar cu vinete
Specialitate recomandata in trecut de Casa Capsa, aceasta este asemanatoare cu salata de vinete. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ostropel cu piept de pui
Ostropel de piept de pui, cu ceapa, usturoi, bulion si vin alb.
Ingrediente
- 2 piepti de pui (500 g);
- 2 cepe mari;
- 5 catei de usturoi;
- 3 linguri de bulion;
- 1 lingurita de faina;
- 2 lingurite de zeama de lamaie;
- 1 pahar de vin alb;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ostropel cu piept de pui
- carnea se spala, se dezoseaza (daca este cazul), se taie cubulete si se pune la prajit in ulei incins; se amesteca mereu, ca sa nu se lipeasca;
- dupa aproximativ 10 minute, se pune ceapa taiata marunt si se lasa la prajit pana devine sticloasa;
- se adauga sarea, piperul si faina, amestecand repede, pentru a nu se forma cocoloase;
- bulionul se amesteca cu vinul, apoi, impreuna cu zeama de lamaie, se toarna peste pui; pentru mai mult sos, se adauga apa;
- se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent;
- dupa ce carnea e fiarta, se adauga usturoiul facut mujdei si se mai lasa pe foc inca 5 minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.