Prune uscate cu orez
O combinatie simpla, dar interesanta, pentru cei care vor sa incerce ceva inedit. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Omleta cu crutoane
Omleta cu crutoane ca in Banat.
Ingrediente
- 8 oua;
- 4 felii de paine uscata;
- 100 g de unt;
- sare si piper.
Mod de Preparare Omleta cu crutoane
- painea uscata se taie in cubulete de marime potrivita;
- se incinge un sfert din cantitatea de unt intr-o tigaie si se rumenesc cubuletele obtinute dintr-o felie de paine;
- intre timp, se bat bine doua oua intr-o farfurie, se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se toarna peste crutoanele de paine;
- se lasa sa se rumeneasca omleta, apoi se intoarce pe partea cealalta; la fel se procedeaza si pentru celelalte trei portii;
- se servesc calde, dupa preferinte, cu salata de rosii, cu branza rasa deasupra sau presarate cu verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.