Tocana olteneasca
Cu multe verdeturi, consistenta, delicioasa, tocanita olteneasca, alaturi de o mamaliguta calda te face sa te gandesti la ea cu pofta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschiulet umplut argesean
Muschiulet de porc umplut cu oua si castraveti si gatit pane.
Ingrediente
- 1,3 kg de muschiulet de porc;
- 200 g de castraveti marunti;
- 50 g de mustar;
- 400 ml de ulei;
- 6 oua;
- 200 g de pesmet;
- 100 g de faina;
- 30 g de sare.
Mod de Preparare Muschiulet umplut argesean
- muschiuletul se despica si se bate;
- 4 ou se fierb si se taie in jumatati, iar restul se bat;
- carnea se unge cu mustar, se adauga jumatate de ou fiert si castravetii, dupa care se ruleaza;
- se da apoi prin faina, ou si pesmet si se pune la prajit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.