
Rulada de cartofi cu lapte si ciuperci
Rulada din piure de cartofi si ciuperci amestecate cu ou si patrunjel. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Muschi de vita cu sos de branza
Muschi de vita cu ciuperci si ceapa, in sos de branza cu smantana si coniac.
Ingrediente
- 400 g de muschi de vita;
- 2 linguri de unt;
- 1 ceapa rosie;
- 1 catel de usturoi;
- 100 g de ciuperci felii din conserva;
- 2 linguri de coniac sau whiskey;
- 150 ml de smantana;
- 100 g de branza cu mucegai;
- sare si piper.
Mod de Preparare Muschi de vita cu sos de branza
- carnea se portioneaza in 6 felii, care se bat cu ciocanul pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust;
- ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt;
- bucatile de carne se inabusa cu o lingura de unt topit si putina apa, intorcandu-se pe ambele parti, apoi se scot din vas;
- se adauga untul ramas si, pentru 2-3 minute, se inabusa ceapa, ciupercile scurse si usturoiul;
- dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga carnea si coniacul (sau whiskey-ul) diluat cu putina apa, lasand apoi sa fiarba acoperit, pana cand se inmoaie si carnea;
- bucatile de muschi se scot din nou din vas, incorporandu-se in sos smatana si branza; se amesteca energic;
- sosul se condimenteaza dupa gust.
Mod de servire
Se serveste proaspat preparat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.