7,297 oferte
3,178 obiective

Muschi de vita cu sos de branza

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-26
8.5/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschi de vita cu sos de branza

Muschi de vita cu ciuperci si ceapa, in sos de branza cu smantana si coniac.

Ingrediente

  • 400 g de muschi de vita;
  • 2 linguri de unt;
  • 1 ceapa rosie;
  • 1 catel de usturoi;
  • 100 g de ciuperci felii din conserva;
  • 2 linguri de coniac sau whiskey;
  • 150 ml de smantana;
  • 100 g de branza cu mucegai;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Muschi de vita cu sos de branza

  • carnea se portioneaza in 6 felii, care se bat cu ciocanul pentru snitele si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust;
  • ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt;
  • bucatile de carne se inabusa cu o lingura de unt topit si putina apa, intorcandu-se pe ambele parti, apoi se scot din vas;
  • se adauga untul ramas si, pentru 2-3 minute, se inabusa ceapa, ciupercile scurse si usturoiul;
  • dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga carnea si coniacul (sau whiskey-ul) diluat cu putina apa, lasand apoi sa fiarba acoperit, pana cand se inmoaie si carnea;
  • bucatile de muschi se scot din nou din vas, incorporandu-se in sos smatana si branza; se amesteca energic;
  • sosul se condimenteaza dupa gust.

Mod de servire

Se serveste proaspat preparat.

+ adauga comentariu pentru Muschi de vita cu sos de branza COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania