Pasta de branza cu chimen
Pasta de branza cu chimen, in trei combinatii diferite: cu marar, cu ceapa verde si cu boia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mere umplute
Combinatie rafinata, dupa modelul dulce-acrisor, des intalnita in satele de la munte.
Ingrediente
- 10-15 mere mari;
- 2 linguri de unt;
- 500 g de cas dospit;
- 100 g de cascaval;
- 2 oua;
- 100 ml de smantana;
- 500 g de ciuperci sarate sau murate.
Mod de Preparare Mere umplute
- se taie un capac la mere, se scobesc de samburi, dar si de miez, atat cat se poate;
- se toaca ciupercile din cutit;
- se unge tava cu unt, se aranjeaza merele si se umplu cu ciuperci si cas - o lingura de ciuperci, una de cas;
- se bat ouale cu smantana, se adauga cascaval ras, iar amestecul astfel obtinut se toarna peste mere;
- se pun la cuptorul incins, pe foc mic, cam jumatate de ora.
Mod de servire
Se servesc cu vin alb.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.