Pastrama de oaie
Mancare valaha, de consumat toamna, cu un pahar de must. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mere pane
Un desert interesant, usor de pregatit si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 750 g de mere;
- 200 g de faina;
- 400 ml de lapte;
- 3 oua;
- 75 g de zahar pudra;
- 200 ml de ulei.
Mod de Preparare Mere pane
- galbenusurile se amesteca cu faina si se subtiaza cu lapte;
- albusurile se bat cu zahar, apoi se amesteca cu galbenusurile;
- merele se curata de coaja si samburi si se taie felii;
- se trec feliile de mere prin compozitie si se prajesc in ulei incins;
- se servesc cu zahar pudra; optional, se poate turna peste si sirop de zmeura.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.