
Pui umplut cu ardei copt
Rulouri de pui umplute cu carne tocata si sunculita afumata, cu garnitura de ardei copti. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Medalion ardelenesc cu ciuperci
Gatit din muschi de porc si ciuperci, medalionul ardelenesc este un preparat delicios.
Ingrediente
- 800 g de muschi de porc;
- 250 g de ciuperci;
- 150 g de ceapa;
- 75 g de faina;
- 50 g de untura;
- 200 g de smantana;
- 5 ml de bulion;
- 25 g de verdeata;
- 250 ml de supa;
- 2 g de boia de ardei;
- 25 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Medalion ardelenesc cu ciuperci
- carnea se transeaza in 10 bucati;
- ciupercile se taie marunt;
- carnea se caleste in grasime, in care se adauga ciupercile, bulionul, piperul si se stinge cu supa; se lasa la fiert;
- se serveste cu verdeata, smantana si garnitura, dupa preferinta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.