Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ciorba olteneasca de pui
Ciorba olteneasca de pui face parte dintre specialitatile des gatite de catre locuitorii din zona Olteniei.
Ingrediente
- 1 pui mare;
- 2 cepe;
- 1 morcov;
- 1 legatura de loboda rosie;
- 1 patrunjel;
- 1 ardei gras verde;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 1 ou;
- 1 legatura de leustean;
- 200 g de taietei de casa sau "zdrente";
- 1 litru de bors.
- sare, piper.
Mod de Preparare Ciorba olteneasca de pui
- se pun la fiert, intregi, morcovul, ceapa, patrunjelul, timp 20 de minute;
- se toaca ceapa verde, ardeiul gras si loboda;
- se taie bucati puiul;
- se adauga carnea la amestecul de legume si se pune la fiert 30 de minute;
- se pregateste zeama groasa de taitei de casa sau de "zdrente";
- se toaca verdeata si se adauga oul batut cu putin bors;
- se amesteca ciorba cu borsul si taieteii (sau zdrentele) si se lasa 10 minute sa clocoteasca;
- se adauga sare si piper dupa gust;
- se ia de pe foc si se presara verdeata.
Mod de servire
Se serveste cu ardei murat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.