Balmos de Bucovina
Mancare tipic bucovineana, grasa si gustoasa, de abia te mai ridici de la masa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba olteneasca de pui
Ciorba olteneasca de pui face parte dintre specialitatile des gatite de catre locuitorii din zona Olteniei.
Ingrediente
- 1 pui mare;
- 2 cepe;
- 1 morcov;
- 1 legatura de loboda rosie;
- 1 patrunjel;
- 1 ardei gras verde;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 1 ou;
- 1 legatura de leustean;
- 200 g de taietei de casa sau "zdrente";
- 1 litru de bors.
- sare, piper.
Mod de Preparare Ciorba olteneasca de pui
- se pun la fiert, intregi, morcovul, ceapa, patrunjelul, timp 20 de minute;
- se toaca ceapa verde, ardeiul gras si loboda;
- se taie bucati puiul;
- se adauga carnea la amestecul de legume si se pune la fiert 30 de minute;
- se pregateste zeama groasa de taitei de casa sau de "zdrente";
- se toaca verdeata si se adauga oul batut cu putin bors;
- se amesteca ciorba cu borsul si taieteii (sau zdrentele) si se lasa 10 minute sa clocoteasca;
- se adauga sare si piper dupa gust;
- se ia de pe foc si se presara verdeata.
Mod de servire
Se serveste cu ardei murat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.