Rulouri de sunca umplute cu legume
Rulouri de sunca umplute cu amestec de morcov, cartof, patrunjel si fasole verde, cu sos alb. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Mancare din carne de porc cu verdeturi si smantana
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2014-08-10
1 vot
din Descriere Mancare din carne de porc cu verdeturi si smantana
Mancare din carne de porc cu ceapa verde, usturoi de primavara, salata si patrunjel, in pasta de tomate si smantana.
Ingrediente
- 750 g de carne de porc;
- 4 legaturi de ceapa verde;
- 3 legaturi de usturoi verde;
- 3 salate;
- 2 linguri de pasta de rosii;
- 1 lingura de faina;
- 1 legatura de patrunjel;
- 200 ml de smantana;
- sare si piper.
Mod de Preparare Mancare din carne de porc cu verdeturi si smantana
- carnea se spala, se taie bucati si se rumeneste putin in ulei, apoi se scoate pe o farfurie;
- ceapa verde si usturoiul se spala, se toaca si se calesc in uleiul ramas de la carne, impreuna cu faina, dupa care se stinge totul cu pasta de rosii desfacuta cu o ceasca de apa rece si patru cani de apa fierbinte;
- salata se spala, se taie bucati mai mari si se adauga in cratita;
- se pune si carnea prajita, se potriveste gustul de sare si piper, lasand totul sa fiarba 35 de minute pe foc mic, dupa care se da la cuptor pana scade sosul;
- la sfarsit, se presara verdeata tocata si se aduce la masa cu smantana alaturi.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.