
Sos de harpacica pentru rasol
Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, p ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ficat de vitel cu oua si cartofi
Ficat de vitel cu oua si cartofi, presarat cu cascaval ras si verdeata, la cuptor.
Ingrediente
- 1/2 kg de ficat de vitel;
- 6 cartofi potriviti;
- 5 oua;
- 100 g de cascaval sau telemea;
- verdeata;
- ulei;
- sare.
Mod de Preparare Ficat de vitel cu oua si cartofi
- dupa ce se curata si se spala, cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare;
- ficatul se curata, se taie felii si se prajeste, iar ouale se bat ca pentru omleta;
- intr-un vas uns cu ulei, se aseaza, in straturi: cartofi, ficat, cartofi, peste care se toarna ouale si se razuieste cascavalul;
- se da la cuptor, la foc potrivit, iar cand e aproape gata, se presara verdeata tocata marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.