Pilaf banatean
Colorat si bogat in gusturi, de-ti vine sa nu-l mai lasi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancare de gutui cu pasare
Mancare de gutui cu carne de pui.
Ingrediente
- 4 gutui mari;
- 1/2 kg de ciocanele de pasare;
- 2 linguri de zahar;
- 1 pahar mic de vin;
- 1 lingurita de faina;
- 1 ceasca de ulei;
- 250 ml de supa;
- sare.
Mod de Preparare Mancare de gutui cu pasare
- carnea se curata, se spala si se rumeneste in ulei, dupa care se scoate, se sareaza si se lasa deoparte;
- gutuile se curata de samburi si de mijlocul tare, se taie felii groase de 2 cm si se prajesc in ulei;
- intr-o cratita mai mare, se aseaza un strat de gutui prajite, carnea si inca un strat de gutui, apoi se toarna supa fierbinte si se sareaza dupa gust;
- intr-o alta tigaie, se topeste zaharul si se toarna vinul, se adauga faina si se lasa sa dea in cateva clocote;
- sosul obtinut se pune peste gutui, lasand mancarea sa scada putin.
Mod de servire
Se serveste calda.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.