Cascaval la capac
Cascavalul la capac depinde mult de painea cu care se asociaza. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Magiun de prune
Folosit la prajituri si gogosi sau doar uns pe paine, magiunul de prune ca in Ardeal place si celor mari si celor mici deopotriva.
Ingrediente
- 3 kg de prune;
- 300 g de zahar.
Mod de Preparare Magiun de prune
- prunele se spala si li se scot samburii, apoi se dau prin masina de tocat;
- se adauga zaharul si se pun la fiert;
- se meteca continuu cu o lingura de lemn, pana incepe sa se ingroase;
- cand e gata, se toarna in borcane.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.