Placinta bucuresteana cu mere
Placinta bucuresteana cu mere este un desert fin, nu foarte dulce. Succesul retetei depinde de aluat, care nu trebuie framantat prea mult pentru a nu deveni elastic, altfel nu va creste la copt. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Papanasi cu branza si mere
Papanasi cu branza dulce si mere.
Ingrediente
- 300 g de branza dulce;
- 50 g de gris;
- 50 g de zahar;
- 1 mar mare;
- 2 oua;
- 2 linguri de faina;
- 2-3 linguri de pesmet;
- 150 ml de ulei;
- 100 g de smantana;
- sare.
Mod de Preparare Papanasi cu branza si mere
- branza se scurge bine si se paseaza printr-o sita;
- ouale se bat cu zaharul pana cand acesta se dizolva, apoi se adauga grisul si un praf de sare;
- marul se decojeste si se rade, apoi se amesteca branza cu ouale, grisul, faina si marul stors, pana se obtine o pasta omogena;
- se ia cate o lingura de compozitie si se trece prin pesmet, modeland, in acelasi timp, papanasii, care se prajesc uniform, pe ambele parti, in ulei incins;
- cand sunt gata, se servesc cu smantana sau cu frisca lichida.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.