Maiuri de gasca cu cerc de orez impregiur
Sa iei maiuri de gasca, le speli, le sarezi, le pui in tingire; supt maiuri pui noua sau zece felii de ceapa si morcovi roate taiati; impanezi maiurile cu cuisoare, apoi pui jumatate litra smantana, o ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Legume de toamna cu carne de porc
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2016-09-30
5 voturi
din Descriere Legume de toamna cu carne de porc
Carne de porc cu vanata, dovlecei, ardei, ceapa, usturoi si patrunjel verde.
Ingrediente
- 600 g de carne de porc;
- 1 vanata;
- 2 dovlecei;
- 3 ardei grasi;
- 3 cepe;
- 3-4 catei de usturoi;
- 1 legatura de patrunjel;
- 2 linguri de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Legume de toamna cu carne de porc
- dupa ce se curata si se spala toate legumele, vanata si dovleceii se taie rondele, ceapa pestisori, usturoiul marunt si ardeii bucati mai mari;
- carnea se spala, se taie bucati si se inabuse cu ulei, putina apa, sare si piper dupa gust, timp de 10-15 minute;
- se adauga apoi ceapa, vanata, dovlecelul si ardeii si se toarna o ceasca de apa calda;
- se potriveste de sare si piper si se lasa mancarea sa fiarba inabusit inca 15-20 de minute;
- dupa ce au fiert toate legumele, se pune usturoiul si se presara patrunjelul tocat, apoi se da cratita deoparte.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.