Castraveti cu smantana
Castravetii cu smantana se servesc fierbinti. Desi este o delicatesa munteneasca pregatita doar cu legume, gustul bogat aromatizat va fi dat de condimente si verdeturi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Jambon de porc cu iahnie de fasole
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2011-09-26
3 voturi
din Descriere Jambon de porc cu iahnie de fasole
Binecunoscuta iahnie de fasole cu jambon de porc, mancare apreciata in toate regiunile tarii.
Ingrediente
- 1 kg de jambon de porc;
- 250 g de ceapa;
- 500 g de fasole alba;
- 100 g de untura;
- 50 g de bulion pasta;
- 50 ml de ulei;
- 50 g de verdeata;
- 1 g de foi de dafin;
- 25 g de sare;
- 1 g de piper;
- 1 fir de cimbru.
Mod de Preparare Jambon de porc cu iahnie de fasole
- jambonul se taie in portii si se prajeste in untura; dupa ce s-a rumenit, se scoate pe o farfurie;
- fasolea, pusa la inmuiat cu 24 de ore inainte, se scurge si se pune la fiert in apa rece;
- ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins, apoi se stinge cu bulion si zeama de la fasolea fiarta;
- se adauga foile de dafin, usturoiul taiat marunt, cimbrul si piperul;
- se lasa sa fiarba cca. 20 de minute si se adauga sare dupa gust;
- se presara verdeata;
- portia de jambon se pune deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.