Drob de miel
Acest preparat este numit pe alocuri placinta de cighir. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancarica de cicoare
O mancare buna si pentru zilele de post atunci cand nu se adauga unt si smantana.
Ingrediente
- 10 capatani de cicoare de gradina (andive);
- 2 linguri de untdelemn;
- 1 ceapa;
- sare si piper dupa pofta inimii;
- 1 lingura de faina;
- 1 lingura de smantana;
- 2 linguri de unt sau margarina.
Mod de Preparare Mancarica de cicoare
- se spala andivele in mai multe ape, frunzele se taie fasii subtiri si se oparesc iute in apa clocotita cu sare;
- se scurg andivele;
- ceapa se toaca si se caleste usor in untdelemn;
- se adauga faina peste ceapa, se amesteca putin;
- se pun feliile de andive si se amesteca cu unt, sare, piper, timp de cateva minute;
- la final se pune smantana.
Mod de servire
Se serveste cu vin alb rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.