7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Musaca de morcovi

Musaca de morcovi

O mancare speciala, musacaua de morcovi cu carne de vita e perfecta pentru zilele cand vreti sa le faceti o surpriza celor dragi. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Imam Baialdi

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-01-30
10.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Imam Baialdi

Deliciu turcesc pentru zile de post.

Ingrediente

  • 1 ½ kg de vinete coapte si lungi;
  • 2 cepe; 
  • 1 patrunjel; 
  • 2 ardei grasi; 
  • 3 capatani de usturoi; 
  • 2 morcovi; 
  • 1 telina; 
  • 3 linguri de varza tocata;
  • 1 kg de rosii; 
  • 200 ml de ulei de masline; 
  • 1 ardei iute;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Imam Baialdi

  • vinetele se spala, se scot din coada si se cresteaza, dar numai de patru ori, nu adanc, cat sa se tina un pic vanata de miez;
  • se oparesc, se presara cu sare si se pun intre funduri de lemn, presate, sa-si lase zeama amaruie;
  • se toaca toata umplutura (cepele, patrunjelul, ardeii grasi, capatanile de usturoi, morcovii, telina, varza tocata) si se caleste in 100 ml de ulei de masline;
  • usturoiul nu se caleste, dar se taie in doua;
  • vinetele se pun in tava si se indeasa-n crestaturi cu prajeala, cateii de usturoi, sare si piper;
  • rosiile se curata de pielita si se dau prin sita;
  • se toarna untdelemnul ramas, bulion de rosii, ardeiul iute tocat;
  • se pune tava la cuptor, acoperita, sa se coaca inabusit 30 de minute, apoi se lasa sa scada pe marginea plitei.

Mod de servire

Se serveste cu vin rosu.

+ adauga comentariu pentru Imam Baialdi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania