Scrumbie de Dunare
Scrumbia se gateste in general la gratar si cuptor, insa mai poate fi servita si prajita, marinata sau plachie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ghiveci slatinean
Gatit cu multe legume si ficat de vita, ghiveciul slatinean e un mix reusit de arome si gusturi.
Ingrediente
- 300 g de ficat de vita;
- 200 g de ceapa;
- 200 g de morcovi;
- 400 g de cartofi;
- 100 g de ardei gras;
- 200 g de varza acra;
- 200 g de rosii;
- 100 g de orez;
- 75 g de fasole;
- 75 g de mazare;
- 20 g de usturoi;
- 25 g de verdeata;
- 175 ml de ulei;
- 75 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Ghiveci slatinean
- ficatul se taie in 20 de bucati si se prajeste;
- ceapa se toaca marunt si se caleste in uleiul incins;
- se adauga orezul si se stinge cu bulion si cu apa;
- usturoiul se piseaza, iar cartofii se taie careuri si se prajesc;
- morcovul, varza si ardeiul gras se taie felii; se calesc, separat, in grasime, apoi se lasa sa fiarba; cand sunt gata, se ia o tava in care se amesteca orezul cu legumele calite, cu piperul si usturoiul pisat, cu mazarea si fasolea;
- deasupra se pun cartofii si cate o rosie;
- se baga la cuptor;
- se serveste cu verdeata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.