7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Placinta saseasca

Placinta saseasca

Grisul va deveni diafan pentru placinta traditional saseasca daca este fiert la foc mic, iar cand incepe sa clocoteasca se va adauga grisul in ploaie, amestecandu-se energic pentru a nu se forma cocol ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Tarta de praz cu cascaval afumat

Reteta adaugata de catre mariaisac in data de 2012-06-27
10.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tarta de praz cu cascaval afumat

Tarta de praz cu cascaval, la cuptor.

Ingrediente

  • 500 g;
  • 300 g de cascaval afumat;
  • 40 g de drojdie;
  • 2 cepe;
  • 2 fire de praz;
  • 2 lingurite de zahar;
  • 2 lingurite de ulei;
  • boia;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Tarta de praz cu cascaval afumat

  • drojdia se amesteca cu 100 ml de apa calda, zaharul si 1 lingura de faina, apoi maiaua obtinuta se toarna peste faina, se adauga 200 ml de apa calduta si se framanta aluatul pana nu se mai lipeste;
  • o parte din acesta se opreste pentru decorat, iar din restul se intinde o foaie, care se aseaza in tava unsa cu ulei; marginile care cad peste tava se taie si se lasa deoparte pana se pregateste umplutura;
  • prazul se taie bucati, ceapa solzisori, iar cascavalul felii;
  • prazul si ceapa se calesc in ulei incins, se adauga feliile de cascaval si se mai lasa pe foc cateva minute;
  • dupa ce se ia de pe foc, se potriveste de sare, piper si boia, apoi umplutura se intinde peste aluat;
  • se decoreaza tarta cu 3 fasii de aluat si se da la cuptor pentru 25 de minute.

+ adauga comentariu pentru Tarta de praz cu cascaval afumat COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania