Prajitura glazurata
Prajitura glazurata, cu capsune. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ghiveci calugaresc
Delicios amestec de legume proaspete si sanatoase, de gatit mai ales vara, cand e gradina plina.
Ingrediente
- 4-5 cartofi;
- 2 ardei grasi;
- 1 conopida;
- 3 morcovi,
- 1 dovlecel;
- 1 varza mica;
- 1 telina mica;
- 3 cepe;
- 5 rosii;
- 200 g de fasole verde;
- 3 legaturi de patrunjel verde;
- 200 ml de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ghiveci calugaresc
- telina, ceapa, dovlecelul, morcovii si cartofii se curata de coaja;
- ceapa se toaca si se pune la calit in ulei;
- legumele se taie: cubulete (cartofii, dovlecelul), felii subtiri (morcovii, telina, rosiile), fideluta (varza), bucatele (conopida, fasolea verde, ardeii) si se pun toate peste ceapa;
- verdeata se toaca;
- dupa ce s-au calit legumele, se stinge totul cu putina apa (numai daca e nevoie, daca legumele nu au lasat destula zeama), se sareaza, se pipereaza si se presara jumatate din verdeata;
- se pune in cuptor, aproximativ 1 ora;
- cand e gata, se presara si restul de verdeata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.