Taitei cu varza
Taitei de casa cu varza dulce. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Fursecuri cu telemea si cascaval
Reteta adaugata de catre
andreihampu in data de
2014-01-05
2 voturi
din Descriere Fursecuri cu telemea si cascaval
Fursecuri cu telemea, presarate cu cascaval ras si coapte.
Ingrediente
- 150 g de faina;
- 125 g de unt;
- 125 g de telemea;
- 50 g de cascaval;
- 1 ou;
- 1/2 ceasca de iaurt.
Mod de Preparare Fursecuri cu telemea si cascaval
- faina se amesteca cu untul, telemeaua rasa, iaurtul si galbenusul, framantand pana se obtine o coca potrivit de tare, care se lasa sa se odihneasca 2-3 ore;
- se intinde apoi intr-o foaie nu prea subtire, din care se taie cu forme speciale, dupa preferinta;
- se aseaza figurinele obtinute intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se ung cu albusul batut, se presara cu cascavalul ras si se coc la foc potrivit, timp de 10-15 minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.