
Pui ca la Arad
Puiul umplut pregatit ca in zona Aradului este o mancare delicioasa, cu o savoare aparte, mai ales daca puiul va fi ales din ferma proprie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Franjuri din pui cu fasole verde
Fasii de piept de pui marinate in sos de usturoi, zeama de lamaie si busuioc, prajite cu fasole verde inabusita.
Ingrediente
- 500 g de piept de pui;
- 600 g de fasole verde;
- 2 catei de usturoi;
- 50 g de unt;
- 1 ceapa rosie;
- 2 linguri de zeama de lamaie;
- 3 linguri de ulei;
- frunze de busuioc;
- sare si piper.
Mod de Preparare Franjuri din pui cu fasole verde
- pieptul de pui se spala si se taie fasii subtiri;
- usturoiul se curata, se piseaza si se amesteca cu busuiocul, zeama de lamaie si uleiul, iar peste sosul obtinut se pun fasiile de pui si se amesteca, dandu-se apoi vasul la frigider, ca sa patrunda sosul bine in carne;
- fasolea verde se curata, se taie si se inabuse cu apa;
- ceapa se caleste in unt, apoi se adauga pieptul de pui marinat si fasolea verde; cand carnea e gata, se condimenteaza dupa gust.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.