
Tochitura suceveana
Din carne de porc si carnati, tochitura suceveana se serveste cu mamaliguta si branza de oaie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere File de salau ca la Eforie Sud
File de salau pane cu cartofi natur, verdeata si capere.
Ingrediente
- 2 kg de salau;
- 100 g de faina;
- 100 ml de lapte;
- 200 g de unt;
- 200 ml de ulei;
- 2 kg de cartofi;
- 50 g de verdeata;
- 100 g de capere;
- 5 g de sare de lamaie;
- 50 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare File de salau ca la Eforie Sud
- pestele se curata, se pregateste fileuri, se sareaza, se trece prin lapte si faina si se pune la prajit; dupa ce e gata, se scoate si se pune la cald;
- cartofii se fierb natur;
- fileurile se aranjeaza pe farfurie cu cartofii natur alaturi si se presara deasupra verdeata taiata marunt;
- se serveste cu sos din unt topit, sare, sare de lamaie, piper si capere.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.