
Ciulama de ciuperci
Acest preparat este atat de gustos ca-ti vine sa-l mananci din ce in ce mai des. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Ficat de porc cu smantana
Ficat de porc impanat cu usturoi, in sos de smantana, cu mustar si vin.
Ingrediente
- 1 kg de ficat de porc;
- 200 g de untura;
- 100 g de smantana;
- 3 cepe;
- 2 linguri de faina;
- 150 ml de lapte;
- 2-3 linguri de mustar;
- 50 ml de vin alb;
- 4 catei de usturoi;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Ficat de porc cu smantana
- ficatul se spala, se portioneaza, se impaneaza cu usturoi, apoi se trece prin faina si se inabuse in untura, cu jumatate de pahar de apa;
- ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste separat in untura, adaugandu-se restul de faina, desfacuta in lapte rece; se mesteca bine, pentru a nu se forma cocoloase;
- dupa 10 minute, se pune smantana si se mai fierbe inca aproximativ 10 minute;
- sosul se toarna peste ficatul inabusit, se adauga vinul, mustarul, sare, piper si restul de usturoi pisat si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.