Snitel de legume ca la Brasov
Snitel din amestec de cartofi, ceapa, morcovi, telina si patrunjel. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ficat de porc cu smantana
Ficat de porc impanat cu usturoi, in sos de smantana, cu mustar si vin.
Ingrediente
- 1 kg de ficat de porc;
- 200 g de untura;
- 100 g de smantana;
- 3 cepe;
- 2 linguri de faina;
- 150 ml de lapte;
- 2-3 linguri de mustar;
- 50 ml de vin alb;
- 4 catei de usturoi;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Ficat de porc cu smantana
- ficatul se spala, se portioneaza, se impaneaza cu usturoi, apoi se trece prin faina si se inabuse in untura, cu jumatate de pahar de apa;
- ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste separat in untura, adaugandu-se restul de faina, desfacuta in lapte rece; se mesteca bine, pentru a nu se forma cocoloase;
- dupa 10 minute, se pune smantana si se mai fierbe inca aproximativ 10 minute;
- sosul se toarna peste ficatul inabusit, se adauga vinul, mustarul, sare, piper si restul de usturoi pisat si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.